Sunati-ne! 0371.231.020 (Luni-Vineri 8-22, weekend 8-16)

Despre Apa de Rozmarin Bio Verbenone

Rozmarinul este o planta lemnoasa ce are intodeauna frunzele verzi, in forma de ace cu flori albastre, rosii sau albe.

Este folosit in medicina datorita beneficiilor ce le ofera aparatului digestiv. Este folosit in industria alimentara datorita aromei pe care aceasta planta o da mancarii. Este un bun oxidant.

In cosmetica, rozmarinul este cunoscut pentru buna stimularea a circulatiei sangelui. Acesta ofera energie si stralucire parului, calmeaza scalpul si ajuta la regenerarea parului.

Ofera prospetime in compozitiile de ingrijire.

Apa de Rozmarin este cea mai buna alegere pentru curatarea si ingrijirea tenului acneic sau gras. Aceasta uniformizeaza, curata si purifica pielea, prevenind astfel aparitia imperfectiunilor. Previne aparitia caderii parului si matretii.

Proprietati

  • - tonic
  • - fortifiant
  • - antioxidant
  • - combate secretiile organice exagerate
  • - regleaza excesul de sebum
  • - desfunda porii
  • - tonic capilar

Recomandat pentru:

  • - tenul gras (este de regula lucios, gras, acneic) sau mixt
  • - tenul acneic
  • - tenul matur
  • - tenul congestionat (cu depuneri de grasime si apa sau cu vase de sange vizibile)
  • - piele lipsita de vitalitate
  • - probleme de scalp (caderea parului, matreata)

Recomandari pentru aplicare

  • - se foloseste direct pe piele fara a dilua continutul
  • - se poate adauga in compozitii cosmetice fara a mai adauga apa impreuna cu alte ape florale la faza apoasa
  • - dupa demachiere se pulverizeaza pe ten si gat, pentru a-i oferi tonifiere
  • - se foloseste ca demachiant pentru tenul gras, mixt, sau congestionat
  • - se foloseste ca si ingredient in compozitiile cosmetice la faza apoasa pentru tenul gras sau mixt
  • - amestecat ca si ingredient la prepararea compozitiilor seboregulatoare la faza apoasa
  • - ingredient in deodorante
  • - poate fi incorporat ca ingredient in lotiuni matifiante si geluri revigorante
  • - in combinatie cu argila verde se foloseste la prepararea mastilor pentru ten gras, mixt, acneic
  • - poate fi combinat cu alte ingrediente,pentru a inlatura si reduce impuritatiile sub forma de comprese
  • - se pot creea masti capilare adaugandu-l ca si ingredient
  • - se amesteca cu sampon pentru par gras sau matreata

Comanda